Berk Atan îl întruchipează în serial pe Taner, un tânăr sclipitor, cu vise mari, care face totul pentru binele familiei lui, și căruia dragostea îi dă puterea să depășească orice obstacol. Actorul a depus eforturi impresionante pentru a se “metamorfoza” în Taner, a slăbit 15 kilograme într-un timp record pentru a se potrivi perfect în pielea personajului.  Eforturile sale au inclus o combinație de sport intens și o dietă riguroasă.

Cine este actorul care impresionează în serialul “Poveste din Anatolia”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

„Sunt extrem de încântat să fac parte din acest proiect minunat și să împărtășesc cu publicul povestea fascinantă a lui Taner. Nu a fost chiar simplu sa slabesc, dar m-a motivat ideea de a intruchipa un personaj atat de interesant intr-o productie cu totul speciala. Sunt convins că telespectatorii vor fi la fel de captivați de această productie ce aduce la lumina atatea povesti de viata in care oamenii se regasesc ”, a declarat Berk Atan.

Cine este actorul care impresionează în serialul “Poveste din Anatolia”

Cine este actorul care impresionează în serialul “Poveste din Anatolia”

Cu o carieră deja solidă în lumea filmului și a televiziunii, Berk Atan continuă să-și surprindă și să-și impresioneze fanii cu abilitățile sale actoricești remarcabile.

Serialul „Poveste din Anatolia” se desfășoară în comunitatea din Gedelli, un orășel din Anatolia, și are în centrul său pe Taner, un tânăr ambițios interpretat de Berk Atan. Acțiunea începe cu un cutremur al muntelui Gonul, eveniment ce declanșează o serie de întâmplări în viața personajelor.

Taner reîntâlnește o iubire din adolescență, iar atmosfera magică înconjoară deciziile protagoniștilor pe măsură ce se dezvăluie povești de familie și viața de zi cu zi a locuitorilor din Gedelli. Taner, obligat să renunțe la studii după moartea tatălui său, își întreține familia și speră să realizeze un proiect ambitios- construirea unui aparat de zbor. Dragostea devine sursa sa de putere pentru a depăși orice obstacol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si