Kassidy Linde cantarea 89 de kilograme cand a ramas insarcinata cu primul ei copil. In timpul sarcinii a inceput sa se ingrase si mai tare si a ajuns sa cantareasca aproape 120 de kilograme, scrie Daily Mail.

Tanara, care locuieste in Cheyenne, Wyoming, cu iubitul ei, Dylan, cantareste acum 54 de kilograme. A reusit sa slabeasca in jur de 60 de Kg in doi ani, schimbandu-si regimul alimentar si facand mult sport.


Kassidy a marturisit ca in aceasta perioada a tinut toate dietele posibile, iar intr-un final a decis sa manance doar sanatos. Sportul a ajutat-o foarte mult la slabit.
Toate aceste sacrificii le-a facut pentru bebelusul ei. De fapt, decizia de a slabi a luat-o imediat dupa ce a nascut. In timpul sarcinii, din cauza kilogramelor in plus, nu putea sa respire si se misca greu. Tanara a inceput sa faca sport desi sufera de artrita si are dureri in timpul exercitiilor fizice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si