A sunat la 112 și a fost trimis la culcare. Apoi a fost decapitat cu drujba

Crimă oribilă la Sânandrei, județul Timiș, după ce un bărbat care, după ce a sunat la 112 și a cerut ajutor polițiștilor, a fost decapitat cu drujba.

joi 14 martie 2019 , 14:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totul s-ar fi întâmplat în seara de 31 ianuarie 2019, când, un bărbat a sunat la numărul unic de urgență 112 să ceară ajutorul organelor de poliție. Apelul a fost preluat de un polițist căruia bărbatul i-a spus că cineva înarmat cu o drujbă încearcă să intre peste el în casă. Agentul de poliție nu l-a crezut și l-a trimis la culcare, crezând că sunetul de drujbă se aude, probabil, de la un vecin care taie lemne.

Din păcate, sunetul se auzea de la criminalul care tăia ușa de la intrare.

Citeste si: Timp de doi ani și-a violat fiica minoră și i-a făcut și un copil. Ce s-a întâmplat acum cu bărbatul din Rădăuți

După câteva zeci de minute, victima Mihai Laiu a sfârșit decapitat, după ce, anterior, fusese alergat prin curte și tăiat cu drujba de Doru Sebastian Munteanu.

În prezent, se desfășoară o anchetă internă la Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, iar polițistul care l-a trimis pe bărbatul decapitat la culcare ar urma sa fie mutat disciplinar de la 112, aceasta fiind singura sancțiune cu care agentul s-ar putea alege.

Te-ar putea interesa si