"Viata mea s-a schimbat acum 3 ani, cand invatam pentru examenul de Bacalaureat. Ma duceam spre o terasa si atunci s-a intamplat accidentul. Un accident rutier, eu eram soferul masinii. Eu am fost singurul care a fost afectat in urma acestui accident. Am pierdut controlul masinii, poertiera s-a deschis si am cazut cu spatele de un spatar al unei banci.

Coloana mea s-a rupt in doua, nu a mai fost aliniata si am fost dus imediat la Bucuresti. Am fost operat dupa 10 zile, coloana mi-a fost aliniata cu doua tije si opt suruburi. Am avut niste complicatii la plamani si a trebuit sa astept sa imi revin pana sa fiu operat", a povestit Marian.

A stat internat doua luni, timp in care medicii si parintii nu au avut puterea sa ii spuna ca nu isi va mai putea folosi picioarele.

"Eram ditstrus psihic, ii intrebam pe parinti cand voi putea cobori din pat, cand voi putea merge.

Plangeam, eram trist, eram devastat. Imi spuneau mereu sa mai astept. Ei stiau ca nu voi mai putea merge, dar nu au vrut sa imi spuna. Mama mi-a explicat cum sta treaba, ce mi s-a intamplat, mi-a spus verdictul. Pe moment, aveam lacrimi in ochi, exact cum am si acum, m-am gandit ca nu voi mai putea merge din nou si am incercat sa trec peste, sa accept aceasta situatie"

I-a luat mai bine de sapte luni sa se impace cu ideea ca nu va mai merge niciodata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Prietenii insistau sa ies, sa ma distrez, sa uit de aceasta situatie si sa trec peste. Ei voiau sa imi fie alaturi si sa ma sustina si sa se comporte cu mine de parca as fi la fel. Sunt singur la parinti, va dati seama ca si ei au fost la fel de devastati ca si mine. S-au obisnuit si ei cu ideea. Starea lor de spirit se mula dupa starea mea.
Am aflat de la un control ca mi s-au rupt doua suruburi si au fost nevoiti sa imi scoata tijele si suruburile din coloana. Atunci au mai ramas niste ramasite de la acele suruburi, dar durerile mari provocate de suruburi au mai trecut"

Intr-o zi a aflat de existenta unei interventii chirurgicale, in Thailanda, care ar putea sa ii redea sansa la o viata noua.

"Am luat legatura cu medicii de acolo, mi-au dat o veste foarte buna si anume ca imi pot face o operatie de transpalnt cu celule stem si as putea in viitor sa imi reiau mersul. Am luat legatura cu un baiat din Anglia care a facut o astfel de operatie si mi-a spus ca se recupereaza, ca incepe sa mearga. Operatia costa 100.000 de euro, un pret foarte mare, pentru o noua sansa de a merge"

Toti cei care isi doresc sa il ajute pe Marian pot face donatii la contul bancar afisat din imaginea de mai sus sau printr-un SMS de 2 euro la numarul 8824

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

In urma cu doi ani el a fost admis la Facultatea de Constructii din Bucuresti.La camin, se descurca cums e poate, iar iubita lui este alaturi de el, de doi ani de zile.

"M-am gandit sa nu spun ceva ce l-ar putea deranja, ca e in situatia care este. Nu mi-am pus niciodata problema asa, intotdeauna l-am vazut ca pe o persoana normala. In picioare sau asa cum e acum, eu oricum stau cu el, nu e niciun impediment", a spus iubita lui.

Sursa stire: WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si