Ramona Stoia și Cătălin Micu erau stabiliți de mai mult timp in Marea Britanie, iar din 2016 dețineau un salon de tatuaje în Cantebury. Este locul în care ambii aveau să își găsească sfârșitul, după ani întregi în care relația lor devenise un coșmar. 

A ucis-o pe Ramona apoi și-a luat zilele

Scandalurile între cei doi s-ar fi ținut lanț până luni dimineață, când nimeni nu a mai auzit nimic de ei.

Prietenii s-au ingrijorat și au chemat poliția, care avea să îi descopere unul lângă celălalt, plini de răni.

Citeste si: VIDEO| Noi amănunte în cazul asasinatului din Bihor. Criminalul și cele două femei care au orchestrat crima au fost arestați

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Inițial au încercat să îi transporte la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Dovezile de la locul crimei indicau faptul că în salon ar fi existat o adevărată luptă, însă după cercetări amănunțite polițiștii au ajuns la o concluzie macabră. Ramona ar fi fost ucisă de Cătălin, iar mai apoi el și-a luat viața.

Ramona și-a reclamat de mai multe ori iubitul la poliție

Cei doi aveau un copil și dădeau impresia că formează o familie fericită. În realitate, Ramona îndura aproape zilnic scandaluri și bătăi. La un moment dat, ea chiar și-a reclamat iubitul la poliție pentru multiple violuri. Cătălin ar fi fost arestat, însă a fost eliberat ulterior pe cauțiune și au continuat să lucreze împreună. Una dintre clientele fidele ale salonului a realizat abia după crimă care era realitatea din cuplul celor doi.

Citeste si: VIDEO| Bărbatul care a intrat în pasarela de la Pipera și și-a ucis fosta soție a fost reținut

"Sunt șocată și devastată! Merg la acest salon de tatuaje de când am 18 ani! M-au tatuat din cap până în picioare, iar Ramona era un suflet extraordinar.(...) Presimțeam că el este un agresor! Se simțea tensiunea în aer atunci când el îi cerea ei ceva. Mereu l-am privit drept un tip indimidant și periculos. Era o persoană oribilă și foarte narcisistă!"

"Suntem devastați pentru ea, familia ei și fiul lor. De asemenea, și pentru familia lui Cătălin pentru că nu au nicio vină. Este trist că atât de multe vieți au fost distruse!"

Salonul pe care cei doi îl dețineau a fost închis temporar. Anchetatorii nu au niciun dubiu cu privire la moartea lui Cătălin, insă tratează moartea Ramonei ca fiind suspectă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si