Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

" Domnule avocat de ce v-ati urcat la volan dupa ce ati baut? De ce ati fugit? Ati omorat un om! De ce ati fugit?"

"Eu eram aici si l-am vazut ca

mergea deasupra pe capote, cand a pus frana a aruncat persoana si a veint cu fata de asfalt  traversa pe trecere? Da. Avea verde pietonul? Da avea verde si masina care l-a lovit? Era o masina neagra si a fugit 3.59 a intors si a plecat"

Iulian Gafon este un personaj celebru in Iasi. Unul dintre cei mai cunoscuti avocati. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca tocmai un om care lucreaza cu legile sa faca asemenea fapte. S-a urcat baut la volan si nu a mai tinut cont de nicio regula de circulatie.

-L-a luat de pe trotuar, omul statea cu nevasta sa, astepta verdele. Vedeti dvs o urma de frana? Vedeti, nu este. Orice om sanatos, un om normal la cap se opreste sa vada ce s-a intamplat sa vada daca poate sa-l ajute, sa-i dea primul ajutor"

A trecut pe culoarea rosie a semaforului si a lovit in plin un barbat care traversa.Nu
a oprit nici macar o secunda sa vada in ce stare este victima.

"A venit cu viteza mare l-a luat si l-a tarait pe capote pana acolo. Soferul nu a oprit. A franat si a sarit omul de pe capote si a plecat mai departe"


Dar politistii l-au prins in cateva minute. Parcase masina printre blocuri.

Oamenii legii l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar apoi avocatul a fost audiat de procurori.
Iulian Gafon a fost retinut pentru 24 de ore. Este acuzat de ucidere din culpa,conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si fuga de la locul accidentului.

Avocatul petrecaret va da acum socoteala in fata judecatorilor pentru fapta sa necugetata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si