A virat la stanga, ca sa evite o masina, si a intrat direct intr-un stalp! Obstacolul se afla pe banda de circulatie - Cum este posibil

Drumul unui camion s-a oprit brusc intr-un stalp, pe o strada circulata de la marginea capitalei! Atentie: nu a intrat pe trotuar. Strada a fost largita in acea zona, dar obstacolul a fost lasat dupa bordura. Soferul spune ca obstacolul nu putea fi evitat, asa ca acum isi cauta dreptatea in instanta!

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D joi 27 iulie 2017 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aceste imagini sunt suprinse in comuna Joita, pe o strada din localitatea Bacu. Soferul camionului a vrut sa vireze la stanga, dar a avut parte de o supriza... neplacuta!

- Venea o masina din fata, uitandu-ma la masina respectiva sa nu o lovesc, am intrat in stalpul respectiv pur si simplu.

Stalpul aflandu-se pe banda de circulatie!
-Din pricina acelui stalp  pus practic pe calea de rulare, s-a produs acel accident.

Cum s-a ajuns aici? In primul rand, strada a fost largita.

- Stalpul era dupa bordura? Dupa bordura, da. Incoace!  

Macar de ar fi folosit la ceva, insa stalpul respectiv a ramas stingher.

-Stalpul era dezafectat, nu mai erau cabluri pe el.

A fost luat de acolo, ati ghicit, dupa accident.

Soferul camionului isi cauta acum dreptatea in instanta! Si are o suma importanta de recuperat!

- O dauna de 3.000 de euro pt repararea camionului. Iar pentru lipsa de folosinta, pentru ca dansul este transportator, va avea o dauna de aproximativ 2500 de euro.

Am mers si la primaria din Joita, unde ni s-a explicat ca o adresa a fost trimisa catre proprietarii stalpului cu o zi inainte de accident. Acestia nu ne-au raspuns pana acum la solicitare!

Avem tendinta sa zambim cand auzim ca Dorel a intrat din nou in actiune. Insa stalpii uitati pe carosabil si alte inginerii ciudate de acest fel pot fi periculoase. Le vedem destul de des, in multe orase din Romania!

- Atata vreme cat exista obstacole pe drumul rutier, acestea trebuiesc semnalizate!

Un sofer a primit deja in instanta 14 mii de lei despagubiri pt ca a lovit un caine pe autostrada Arad-Timisoara. Bietul animal nu avea ce sa caute acolo, daca nu ar fi lipsit gardul de protectie, obligatoriu pe drumurile de mare viteza.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si