A vrut Irina, jandarmeriţa din Suceava, să se sinucidă? "A sărit pe maşină. Nu aveam cum să o mai evit!" - Şoferul spune că ea ar fi putut evita tragedia.

Irina Airinei, o femeie de 40 de ani, a murit ieri după ce a fost efectiv spulberată de o maşină în timp ce traversa strada. Copilul ei în vârstă de un an şi o lună se află în comă după accidentul devastator.

C.I.P., joi 15 noiembrie 2018 , 14:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia, care lucra ca jandarm, nu a avut nicio şansă să supravieţuiască. Totuşi, ceea ce ieri părea un accident de circulaţie, astăzi poate căpăta o altă turnură. Şoferul care a produs accidentul a făcut nişte declaraţii ce pot schimba cursul anchetei.

El spune că nu a observat-o pe femeie, dar că aceasta, în momentul în care a văzut maşina, s-ar fi aruncat în faţa lui. "Eu nu am frânat pentru că am vrut să o evit. Am avut intenţia să o evit, DAR EA A SĂRIT CU CĂRUCIORUL ÎN FAŢA MEA. Îmi pare foarte rău, aveam şi un pic de viteză, aveam 70 poate. Asta e, aveam viteză, mă grăbeam undeva", sunt declaraţiile tânărului şofer de 26 de ani, declaraţii ce ar putea schimba cursul anchetei.

În momentul de faţă, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează ca poliţiştii să continue ancheta pentru a se afla totul despre ce s-a întâmplat ieri la Suceava.

Detalii despre caz şi anchetă vezi astăzi în jurnalul Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!

Te-ar putea interesa si