Rudele le-au respectat celor morti ultima dorinta si... atat! I-au incinerat si le-au abandonat cenusa la crematoriu.

"Aproximativ 4100 de urne avem care au fost nerevendicate de cand exista crematoriul Vitan Barzesti. Au avut loc incinerarile si urnele au ramas la noi pentru ca rudele nu au vrut sa le ridice"


Dar cat de morala sa fie uitarea? Singura lumanare care a ars langa aceste urne a aprins-o angajatul crematoriului, cand le-a pus pe raft.
In multe cazuri s-au scurs mai bine de doua decenii de atunci!

"Din 1994. Cea mai longeviva urna pe care o avem"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Firesc ar fi ca, dupa ce se inchid placile negre si in urma se alege... praful din trupul fara viata, rudele defunctului sa decida ce fac cu cenusa. Nici intr-un caz sa o lase acolo, de izbeliste.

"E pacat, ca e carne de om. Si un animal daca l-ai arde ti-ar parea rau"

In vreme ce unii isi roaga cu limba de moarte urmasii sa ii incinereze, multi isi fac cruce pana la cer numai cand aud asta. 

"Lasa-l acolo in pamant, din pamant e... in pamant se duce" 

La fel gandesc si preotii Bisericii Ortodoxe. Ei refuza sa oficieze slujbe la astfel de ritualuri!

Eugen Tanasescu:
"Pentru ca noi socotim ca trupul este templu al duhului sfant, prin urmare nu putem sa il dam spre ardere, asta e ca si cand ai da gunoaiele pe foc sau arderea unui lucru inutil.

Porunca biblica spune ca din pamant esti si in pamant te vei intoarce"


"Inca 3 zile omul e viu si e nasol sa il incinerezi, ca el e viu si il mai omori o data, cum ar veni"

"Vrei sa iti mai spun un secret despre biblie? Duhul Sfant e un computer viu, care iti ia ADN-ul si intra in el. Sufletul omului e ADN si intra duhul sfant si sta viu acolo"


Dincolo de pareri pro si contra, o singura intrebare framanta omenirea. Sufletele celor care trec prin focul crematoriului, se ridica, oare, la cer sau ard si ele in focul iadului?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si