Obisnuia sa ii spuna "bunicule" si avea mare incredere in Stuart, iubitul bunicii sale Christine (53 de ani), dar, in realitate, barbatul s-a dovedit a fi un monstru care a ucis-o fara mila pe Tia, o fetita nevinovata in varsta de 12 ani. Stuart a avut initial o relatie cu Natalie, mama Tiei, iar dupa ce s-au despartit, barbatul a inceput sa iasa cu bunica Tiei (mama lui Natalie). 

In ziua in care Tia a disparut de acasa si toata lumea o cauta disperata, Stuart le-a spus politistilor ca fetita "s-a furisat" de acasa pentru a merge la un centru comercial. Cand le-a declarat aceste lucru, barbatul avea in telefonul sau o poza cu trupul neinsufletit al Tiei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa cateva zile de cautari, in care Stuart era in lista de suspecti ai politistilor, cavavrul fetitei de 12 ani a fost descoperit in mansarda casei bunicii sale. Fetita era complet dezbracata. Trupul ei fusese insasurat in ziare si ascuns printre lucrurile depozitate acolo.

Pe toata durata anchetei, criminalul si-a sustinut nevinovatia, desi toate probele il incriminau. In cele din urma, cand politia l-a arestat si acuzat de ucidere fetei, Stuart si-a recunoscut fapta.

El a fost condamnat la 38 de ani de inchisoare, scrie Mirror.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si