Arthur Cerari, baronul romilor din Moldova, este fiul celebrului Mircea Cerari, cunoscut in toata Uniunea Sovietica pentru celebra sa marca de lenjerie de corp care-i purta numele. Fratii Mircea si Valentin Cerari au fost, se spune, primii milionari din URSS. Se spune ca aveau avion privat iar cainii sai de paza aveau dinti de aur, scrie timpul.md.

„Daca nu erau vamile nenorocite, va spun ca ar fi supravietuit URSS, am fi dat clasa multora.

Nu voi ascunde: noi am fost prmii milionari in URSS atunci cand s-au deschis oficial cooperativele”, spune mostenitorul imperiului „Cerati”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Mostenitor este mult spus, pentru ca acum, barbatul din Soroca traieste intr-o saracie lucie. In curte zac mancate de rugina doua limuzine sovietice marca „Ciatka”. Una dintre ele i-au apartinut fostului lider rus Adropov.

La moartea lui Arthur Cerari, trupul sau a fost tinut in casa timp de 40 de zile, pentru ca romii sa aiba timp sa-si ia adio de la el. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, liderul romilor a fost imbalsamat si tinut pe un pat de gheata.

Orchestra „Lautarii” i-au cantat la capatai, iar sicriul a fost adus din Italia si a costat 14.000 de dolari. Cavoul a fost imbracat cu dale din India si la mormant a fost trasa electricitate. In cavou a fost pus un televizor, un computer cu imprimanta, un fax, un pistol, o sticla de whisky si un set de lame.

Foto: Timpul.md


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si