Le puteți schimba în mod regulat pentru a se potrivit celor mai recente tendințe sau puteți alece piese versatile, care vor fi mereu la modă. Iată ce articole sunt o necesitate în gardeorba oricărei femei.

Genți damă

O geantă de calitate este accesoriul cheie pentru fiecare femeie. Este singurul pe care nu îl vom uita niciodată acasă și în care ne păstrăm toate elementele necesare pentru viața noastră de zi cu zi.

Puteți alege dintr-o varietate de genți damă, iar dacă optați pentru cele de dimensiuni mai mari, puteți chiar să o utilizați pentru laptop, cărți sau caiete. Este ideal să aveți cel puțin 3 tipuri de genți damă de dimensiuni și stiluri diferite pentru a le putea asorta la diverse ținute și situații. Dacă trebuie să alegi doar una, alege o geantă clasică, de umăr, care să se potrivească perfect stilului tău de viață. Merită să investești în calitate pentru a te asigura că va rezista mai multe sezoane. Ai o multitudine de modele de genți damă din care poți alege, deci acordă-ți timp pentru a afla ce-ți dorești.

Bijuterii care îți completează stilul

Nici o ținută nu este completă fără o bijuterie unică, iar purtarea a câtorva piese versatile va adăuga detalii fără efort ținutei tale.

În timpul zilei puteți încerca să purtați 2-3 coliere în straturi. Puteți încerca să combinați inele și brățări delicate pentru a vă completa look-ul și nu uitați că o pereche de cercei simpli va completa orice ținută. Pe timpul serii, pentru ținutele elegante, o pereche de cercei statement sunt esențiali. Restul bijuteriilor trebuie ținute discrete. Indiferent de stilul tău, asigură-te că ai câteva seturi de bijuterii pe care să le rotești în funcție de ținută.

Citeste si: Băuturi inspirate cu care să-l întâmpini pe Moș Crăciun

Ceasuri damă

Un ceas este și elegant, dar și practic. Sunt multe modele de ceasuri damă ce pot fi purtate ca și bijuterii datorită detaliilor, a brățării sau a cristalelor cu care sunt decorate. De asemenea, le poți potrivi cu brățări și vor completa cu siguranță ținuta pe care o porți. Poți alege un model versatil pe care să îl porți zilnic și un model elegant, pentru ținute mai speciale. Desigur, există și opțiunea de a opta pentru un smarwatch. Există multe modele de ceasuri damă inteligente  din care puteți alege. Veți primi toate notificările la încheietura mâinii, fără a fi nevoită să scoateți mereu telefonul din buzunar sau geantă.

O curea clasică

Curelele sunt piese versatile care pot fi utilizate pentru blugi sau poate da formă taliei tale atunci când o asortezi la o rochie sau un blazer. O curea în stil clasic, fie neagră sau maro, este esențială pentru garderoba ta, astfel încât să vă puteți personaliza ținuta pentru a se potrivi stilului tău personal. O combinație perfectă în acest sezon este borseta cu curea, care poate fi purtată atât în talie, cât și în jurul pantalonilor. Este practică și o modalitate inedită de a vă îmbunătăți ținutele street style.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Reţete prăjituri şi fursecuri de Crăciun

Pălării damă

Pălăriile nu sunt doar pentru zilele cu soare petrecute la mare. Indiferent dacă purtați o pălărie de paie în stil vintage sau o pălărie din lână pentru iarnă, trebuie să aveți câteva pălării în garderobă care să se asorteze diferitelor ținute. Sunt perfecte pentru zilele în care nu îți stă bine părul și îți vor oferi în același timp și un aer de încredere. Anul acesta au fost la modă șepci și bucket hats în tilul anilor 90, precum și pălării cu boruri ample. Încearcă mai multe stiluri pentru a te asigura că găsești stilul perfect pentru tine.

Ochelari de soare

Există foarte multe tipuri de ochelari de soare și multe stiluri din care puteți alege. Nu trebuie să îi purtați doar vara. Ba este chiar recomandat să purtați ochelari de soare și pe timpul iernii, mai ales câdn este zăpadă și soarele se reflectă. Acordați atenție și tipului de lentile pe care îl alegeți. Acestea pot fi solide, în degrade sau oglindă. Desigur, și categoria UV este la fel de importantă, de la 1 la 4, și, de asemenea, dacă lentilele sunt polarizate sau nu. Ochelarii de soare vor completa perfect ținuta ta și te vor face să pari mai elegantă și mai încrezătoare. Tendințele în materie de ochelari de soare se schimbă rapid, de aceea este bine să investești în stiluri clasice. Este bine să investești într-o pereche de ochelari de soare bună, întrucât îți protejează ochii de razele soarelui. O pereche proastă poate chiar să îți cauzeze mai mult rău decât bine, deci este ideal, pentru sănătatea ochilor tăi, să îi alegi cu atenție.

Citeste si: Vrei să petreci Revelionul în aer liber? Iată 5 ținute elegante și călduroase

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si