Accidentul rutier s-a produs pe Autostrada București-Pitești la kilometrul 40, pe sensul de mers către Pitești, în apropierea localității Căscioarele. 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma unui accident rutier ce a avut loc, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești, informează ISU Giurgiu.

Citeste si: Prețul RCA a crescut cu peste 10%. Tinerii plătesc mai mult

A murit în mașina staționată pe banda de urgență

În accident au mai fost implicate două autoturisme, un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane, mai precizează sursa citată.

„Conducătorul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Din nefericire acesta era decedat. Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la spital. Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis ISU Giurgiu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Accident grav pe A1, miercuri dimineață. Mașină făcută terci de un camion[Sursa foto: Facebook / Marius Simion]

UPDATE ora 8.25. Trafic reluat pe A1. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  informează că traficul a fost reluat normal pe autostrada A1 București-Pitești. Reamintim că, în această dimineață, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, un autocamion a colizionat trei autovehicule ce se aflau staționate pe banda de urgență. În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident cumplit pe A1[Sursa foto: ISU ]

Accident mortal pe A1[Sursa foto: ISU ]

În accident au mai fost implicate două autoturisme, un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane[Sursa foto: Facebook / Marius Simion]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si