UPDATE: ”În urma efectuării măsurătorilor de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice în aer. Ca urmare a măsurătorilor efectuate de echipajul CBRN s-a dispus retragerea echipajelor la subunitate, iar la fața locului este dislocată o autospecială de stingere si echipajul CBRN, pentru monitorizare, până la transversarea  substanței în alt recipient.

Accidentul chimic a avut loc într-o hală, acolo unde substanța toxică de izocianat s-a revărsat din mai multe butoaie neasigurate.

Accident chimic la o fabrică din Buziaș

Din fericire, angajații fabricii s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor la fața locului. În aceste momente intervin un număr de 20 de pompieri, un echipa specializat în accidente chimice-biologice-radiologice sau nucleare, dar și un echipaj SMURD.

Citește și: Incendiu la un liceu din județul Vaslui. Pompierii intervin în aceste momente

Această substanță poate fi fatală dacă este inhalată, aceasta duce la iritarea gravă a ochilor şi a pielii, poate provoca simptome de alergie sau astm sau dificultăţi de inhalaţie, poate irita căile respiratorii. Substanța poate provoca și cancer în unele cazuri.

13 persoane au fost evacuate în urma unui incendiu în județul Timiș

Un incendiu a izbucnit într-un bloc de locuințe din Buziaș, județul Timiș.

13 ppersoane au fost evacuate, între care doi copii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Incendiu violent la o hală a unei firme de costrucții. 400 de metri pătrați au fost afectați

Pompierii intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu ce se manifestă la un bloc din Buziaș.

Un incendiu a izbucnit într-un bloc de locuințe din Buziaș, județul Timiș

”În jurul orei 19.00, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament în oraşul Buziaş, pe strada Avram Iancu. A fost alertată Staţia de Pompieri Buziaş şi trimişi la locul intervenţiei 19 pompieri cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autoscară mecanică, 2 ambulanţe SMURD şi 1 ambulanţă SAJ”, a transmis, joi seară, ISU Timiş.

Citește și: Au incendiat o casă și au încercat să dea foc la o alta. Unul dintre piromani a fost prins

În urma incendiului au loc degajări mari de fum, iar flăcările se manifestă la un apartament situat la etajul 1 al unei clădiri de tip P+4. 

13 persoane au fost evacuate, două fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si