Accident cumplit în noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de Sighișoara! Două persoane au rămas încarcerate într-o mașină în urma impactului, informează Antena 3 CNN.

Un tânăr de 21 de ani se zbate între viață și moarte

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani conștient și o femeie în vârstă de 22 de ani în stop cardio-respirator.

Aceștia au fost descarcerați și duși de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Un nou caz Caracal! O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din municipiu. Cum a fost găsită Ana-Maria?

În ciuda eforturilor, tânăra în vârstă de 22 de ani a încetat din viață.

"Echipajul SAJ și SMURD Sighișoara au preluat femeia și au aplicat de îndată protocolul de resuscitare, deplasându-se spre spitalul din Sighișoara. În cele din urmă, femeia a decedat la spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul a primit îngrijiri medicale întrucât a suferit multiple traumatisme și a fost transportat spre UPU Sibiu, devenind inconștient.

A fost transportat de echipajul SMURD cu medic la UPU Sibiu inconștient și intubat", au precizat reprezentanții ISU.

Moartă accident Sighișoara

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un tânăr de 17 ani, beat și fără permis a produs un accident îngrozitor la Snagov! Cinci tineri au fost duși la spital

Potrivit ISU Sibiu, "în jurul orei 23:50 un apel pe numărul unic de urgență 112 anunța producerea unui accident pe DJ 143A la ieșirea din localitatea Laslea spre Sighișoara".

În total, două echipaje SMURD Sibiu, o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD din cadru ISU Mureș au fost prezente la fața locului.

Accident teribil în Suceava

Vineri, un alt accident înfiorător a avut loc între un tir încărcat cu pal și o mașină, pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, județul Suceava. Pompierii au găsit două persoane încarcerate, în stare de inconștiență, ambele în autoturism, informează jurnalul.ro. Din păcate, un bărbat a încetat din viață, chiar dacă medicii au încercat să-l resusciteze. Și femeia a fost dusă la spital, după ce a fost scoasă din autoturism în stare semiconștientă.

Accident tir Suceava

Imagine cu accidentul din Suceava.

[Sursa foto: ISU Suceava]

Citește și: Ce mărturii teribile a făcut bărbatul care a găsit rămășițele umane în Dâmbovița? Poliția ia în calcul mai multe ipoteze

Șoferul tirului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si