Un nou caz Caracal! O adolescentă în vârstă de 17 ani dată dispărută a anunţat printr-un SMS că ar fi ţinută ostatică într-o locuinţă din Caracal, potrivit Observator.

Nou caz Caracal

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Ea a fost dată dispărută, încă de miercuri, după ce a plecat de la CSRC Sfântul Nicolae, din municipiul Caracal şi s-a mai întors înapoi.

Citește și: Cine este liderul din Clanul Sportivilor care a încercat să fugă din țară? Acesta este acuzat de deținere de droguri

În ce stare a fost găsită adolescenta?

Poliţia din Caracal ar fi fost sesizată de către un reprezentant al Complexului servicii de tip rezidențial pentru copii (CSRC) Sf. Nicolae, Caracal, cu privire la faptul că minora Ana-Maria, în vârstă de 17 ani, ar fi trimis un mesaj prin care sesiza faptul că este ţinută împotriva voinţei sale într-un imobil din municipiul Caracal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Cine este femeia găsită fără viață în Dâmbovița? Aceasta avea 30 de ani și fusese dată dispărută. Polițiștii au un suspect

Din fericire, poliţiştii au găsit-o pe fată într-o stare bună, într-un imobil din Corabia. Aceasta nu era singură, ci cu un alt tânăr în vârstă de 18 ani, scrie news.ro. Ana-Maria a povestit că încă nu fusese victima vreunei infracţiuni, însă s-a temut pentru viața ei.

Ea a fost încredinţată personalului din cadrul CSRC Sf. Nicolae.

În acest caz, oamenii legii a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei.

”În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Olt, în cursul aceleiaşi zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul.

Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din oraşul Corabia”, au anunţat poliţiştii, potrivit sursei menționate mai sus.

Nou caz Caracal

Imagine reprezentativă pentru violență.

[Sursa foto: iStock]

Câți ani de închisoare trebuie să facă ”Monstrul din Caracal”?

Curtea de Apel Craiova a închis, cu sentință definitivă, dosarul „Caracal”, caz care a vizat uciderea a două adolescente și care a stârnit controverse la nivel național în 2019. Astfel, Gheorghe Dincă a primit 30 de închisoare pentru omucidere și trafic de persoane. Luiza și Alexandra nu au fost găsite nici până în ziua de azi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si