Accident cumplit in judetul Olt. O masina a fost facuta praf sub rotile unui tren! S-a lasat cu victime! Imagini TERIBILE de la fata locului
Social

Accident cumplit in judetul Olt. O masina a fost facuta praf sub rotile unui tren! S-a lasat cu victime! Imagini TERIBILE de la fata locului

C.I.P.
12 iun 2018

Un accident feroviar a avut loc astazi si a fost provocat de un sofer de 40 de ani din localitatea Corabia. Omul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata fara bariere si a fost izbit din plin de un automotor.

Autoturismul a fost tarat 50 de metri pe calea ferata. Pe langa sofer, in masina se aflau si doua femei, una de 40 si alta de 46 de ani. Au intervenit de urgenta pompierii Garzii Visina pentru descarcerare si oferirea primului ajutor.

In momentul sosirii echipajului de descarcerare, soferul a fost gasit blocat in autoturism, dar constient, in timp ce cele doua femei au fost gasite in afara autoturismului, tot in stare buna.

Victimele au fost transportate la CPU Caracal fiind constiente. Soferul prezenta un traumatism cranio-cerebral, volet costal si mai multe plagi la nivelul fetei.

O pasagera, cea aflata pe scaunul din dreapta prezenta o plaga la cap, in zona frontala si dureri toracice. Femeia are 46 de ani si este din Corabia. Ce-a de-a treia victima, o femeie de 41 de ani, din localitatea Visina, pasagera pe bancheta din spate s-a prezentat cu dureri la coloana vertebrala si extoriatii la nivelul membrelor inferioare.

Cele trei victime au primit ingrijiri medicale, iar soferul a fost dus de urgenta la UPU Craiova.

In tren se aflau noua pasageri, niciunul dintre ei nefiind ranit si nu au necesitat ingrijiri medicale. 

viewscnt
TAGURI: accident, tren

Urmareste-ne pe Facebook