Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soferul masinii si femeia care se afla pe scaunul din dreapta se intorceau de la un restaurant din campusul universitar. 

La un moment dat, barbatul a scapat controlul volanului, a lovit o bordura, a doborat la pamant un copac apoi  autoturismul a fost proiectat intr-un stalp.

Impactul violent i-a trezit din somn pe localnicii din apropierea bulevardului. Unul dintre oameni  l-a vazut pe sofer cum fuge de la locul accidentului.

- Am incercat sa-l tinem. Politia, pana sa sunam, deja el a plecat.

-Om normal nu-i! Om de legat!


In urma accidentului, pasagera  in varsta de 33 de ani a murit pe loc  iar din portbagaj s-au scurs mai multi litri de vopsea care s-au imprastiat peste tot.

Marius Poenaru, Politia Rutiera Timisoara: Probabil din cauza vitezei neadaptate, autoturismul a parasite carosabilul, a lovit un copac ornamental dupa care a fost aruncat intr-un stalp de electricitate.


Chiar daca a reusit sa fuga de la locul accidentului, soferul a fost identificat de politisti  dupa ce i-au gasit actele  in masina.Cu toate acestea pana la aceasta ora barbatul nu a fost prins.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si