Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, între localitățile Movilița și Sinești, și au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate. A fost solicitat de urgență un elicopter SMURD.

„În această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN 2, între localitățile Movilița și Sinești s-a produs un accident de circulație ca urmare a coliziunii dintre 2 autoutilitare și un autoturism. În urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 4 persoane decedate.

Pentru preluarea răniților la fața locului a venit un elicopter SMURD”, a transmis IPJ Ialomița.

Citeste si: Persoană lovită de tren la Costinești. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Traficul pe DN2, blocat după accident

Potrivit polițiștilor, traficul este blocat în aceste momente pe DN2 și se desfășoară cercetarea la fața locului. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  a informat la primele ore ale dimineții că pe DN 2 București – Urziceni, între localitățile Sinești și Movilița, județul Ialomița, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoutilitare. În urma coliziunii, cinci persoane au fost rănite (informație actualizată ulterior).

"Traficul este oprit în ambele sensuri pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", spun polițiștii. 

Traficul este blocat pe DN2 după accident, iar polițiștii ialomițeni cercetează cauzele producerii tragediei[Sursa foto: IPJ Ialomița]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si