Accident grav in aceasta dimineata la podul Baneasa din Capitala. 4 soferi si-au vazut moartea cu ochii dupa ce unul dintre ei a facut o manevră periculoasa si a pierdut controlul volanului. 2 oameni au ajuns la spital, iar circulatia în zona a fost blocata pentru cateva ore.
"Se pare ca totul s-a petrecut foarte rapid. Din acea directie venea un sofer care a incercat o depasire pe linia de tramvai a mers pana undeva prin acest punct, moment in care din partea opusa, semaforul fiind verde, soferii au inceput sa
porneasca. Soferul masinii de pe linia de tramvai s-a speriat, pt ca de undeva din paracrea aceea cineva incerca sa iasa. Avand viteza foarte mare nu a mai putut sa controleze masina, a intrat in derapaj si a acrosat alte 3 masini care circulau regulamentar din acea directie".
Au fost clipe de cosmar pentru soferii implicati in accident. Unul dintre ei, a carui masina a fost pur si simplu rasturnata de forta impactului, se poate considera norocos.
"Cand am vazut ca vine spre mine am tras tare volan dreapta si am crezut ca am scapat, dart totusi m-a lovit in usa din spate, masina s-a dezechilibrat din inertie, s-a lasat pe o parte si si m-a dus pana in sens invers, pe dreapta"
Barbatul a fost scos din masina de martorii care au vazut intreaga scena.
Este teafar si nevatamat. La fel si soferul celei de-a treia masini pe care a lovit-o vitezomanul.
In ciuda impactului deosebit de violent care a implicat 4 masini, numai soferul vinovat siinca unul au avut nevoie de ingrijiri medicale.
Sincron, florian vaduva, inspector: 55.16 -55.31
"In cauza s-a efectuat cercetraea la fata locului a unui accident soldat cu vatamarea corporala a 2 persoane, urmeaza sa se stabileasca vinovatoia accidntului.
Cele doua persoane au fost transportate una la Elias una la Floreasca"
Traficul in zona a fost blocat mai bine de doua ore, pana cand politistii au terminat masuratorile si au luat cele patru masini avariate din mijlocul intersectiei"Se pare ca totul s-a petrecut foarte rapid. Din acea directie venea un sofer care a incercat o depasire pe linia de tramvai a mers pana undeva prin acest punct, moment in care din partea opusa, semaforul fiind verde, soferii au inceput sa porneasca. Soferul masinii de pe linia de tramvai s-a speriat, pt ca de undeva din paracrea aceea cineva incerca sa iasa. Avand viteza foarte mare nu a mai putut sa controleze masina, a intrat in derapaj si a acrosat alte 3 masini care circulau regulamentar din acea directie".

Au fost clipe de cosmar pentru soferii implicati in accident. Unul dintre ei, a carui masina a fost pur si simplu rasturnata de forta impactului, se poate considera norocos."Cand am vazut ca vine spre mine am tras tare volan dreapta si am crezut ca am scapat, dart totusi m-a lovit in usa din spate, masina s-a dezechilibrat din inertie, s-a lasat pe o parte si si m-a dus pana in sens invers, pe dreapta", povesteste unul dintre cei implicati in accident.

Barbatul a fost scos din masina de martorii care au vazut intreaga scena.

Este teafar si nevatamat. La fel si soferul celei de-a treia masini pe care a lovit-o vitezomanul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

In ciuda impactului deosebit de puternic care a implicat 4 masini, numai soferul vinovat siinca unul au avut nevoie de ingrijiri medicale.

"In cauza s-a efectuat cercetraea la fata locului a unui accident soldat cu vatamarea corporala a 2 persoane, urmeaza sa se stabileasca vinovatoia accidntului. Cele doua persoane au fost transportate una la Elias una la Floreasca", spune Florian Vaduva, inspector al Politiei.

viol

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”- radioimpuls.ro

Traficul in zona a fost blocat mai bine de doua ore, pana cand politistii au terminat masuratorile si au luat cele patru masini avariate din mijlocul intersectiei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si