Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Coliziunea s-a petrecut in localitatea Vulturesti cand unul dintre soferi a franat brusc dupa ce un animal i-a iesit in fata, iar cel din spate nu a reactionat in niciun fel si a intrat direct in el.

Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din vina soferului care conducea autobuzul din spate pentru ca acesta n-ar fi respectat distanta regulamentara de deplasare.

Soferii au fost testati cu alcooltestul si s-a aratat ca niciunul dintre ei nu consumasera bauturi alcoolice. Cei 80 de calatori aflati in autobuze au cazut unii peste altii.

S-a activat codul rosu de interventie si s-a actionat corespunzator. Din totalul pasagerilor, doar 14 au fost raniti, dintre care trei au suferit leziuni mai grave.

Traficul in zona a fost blocat o ora si jumatate pana cand toti ranitii au fost urcati in ambulante, iar politistii au facut masuratori pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la producerea accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si