Două microbuze şi un autoturism au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs în municipiul Sibiu. Patru persoane au fost transportate la spital, transmite presa locală.

Citește și: Sibiu: Un accident a avut loc pe DN14. În urma incidentului, trei persoane, între care un copil, au fost transportate la spital

Din primele informații în cele două microbuze se aflau aproximativ 25 de persoane.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Vasile Milea, în zona Asirom din Sibiu, vineri dimineață, în jurul orei 7.00.

Mai mulți răniți în urma accidentului în lanț

Accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, cele 3 mașini fiind  implicate in coliziuni față – spate, anunță IPJ Sibiu.

Traficul este îngreunat, se circula alternativ, dirijat de polițiștii rutieri.

Ce a transmis ISU Sibiu

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 3 echipaje SMURD dintre care un echipaj cu medic, un echipaj descarcerare. 4 persoane au primit îngrijiri medicale și vor fi transportate la spital.

Citește și: VIDEO- Șoseaua de deasupra Pasajul Unirii s-a tasat. Circulația rutieră, restricționată

La fața locului au intervenit echipaje Smurd și ale ambulanței.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 3 echipaje SMURD dintre care un echipaj cu medic, un echipaj descarcerare. Un echipaj SAJ intervine de asemenea. Din primele informații este vorba de 2 microbuze și un autoturism in care se aflau aproximativ 25 de persoane”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si