Un șofer de 52 de ani a murit, după ce a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc la ieșirea din Orșova. Bărbatul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un camion. 

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citește și: Doi tineri din Slatina au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Cum s-a petrecut totul

Doi tineri din Slatina au ajuns la spital în urma unui accident rutier. Cum s-a petrecut totul

Un accident rutier a avut loc, noaptea trecută, în Slatina, în urma căruia doi tineri, de 19 ani, au fost răniți și transportați la spital.

Șoferul de 19 ani nu ar fi acordat prioritate unui alt șofer care circula regulamentar. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a izbit de un semafor.

Citește și:  FOTO- Un șofer din Vrancea a intrat cu mașina pe terasa unui bar

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

La fața locului au intervenit cei de la ISU cu un echipaj SMURD, dar și o autospecială de descarcerare a pompierilor.

„Cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri”,   a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cosmin Lupu.

Citește și:  Mașinile Google Street View, ghinioane în România. Un autoturism care actualizează hărțile virtuale a fost lovit de un alt autovehicul

Polițiștii continuă cercetările și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În urma impactului,  șoferul de 19 ani și un alt pasager au fost răniți. Cele două victime au fost transportate la spital. 

Un șofer din Vrancea a intrat cu mașina pe terasa unui bar

Cei de la ISU Vrancea au intervenit după ce un șofer a plonjat,joi, cu mașina pe terasa unui bar din orașul Adjud. Cei de la  ISU Vrancea  au transmis că șoferul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pompierii militari au intervenit cu o  ambulanţă SMURD  şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citește și:  O adolescentă de 14 ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut în județul Dâmbovița

"În urma impactului şoferul autoturismului a suferit traumatisme la membrele inferioare. Echipajul SMURD a preluat pacientul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, pe care, ulterior, l-a transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire a incendiilor, la locul intervenţiei",  arată oficialii ISU. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si