UPDATE Potrivit digi24.ro, mai multe tamponări s-au produs, în această dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, dar şi pe Centura Ocolitoare a Capitalei, din cauza depunerii de polei. 17 maşini au fost implicate în două accidente rutiere, care au avul loc pe A2 pe ambele sensuri. În urma evaluării a 22 de persoane, trei oameni au fost transportaţi la spital.

Un accident în lanţ în care au fost implicate 11 autoturime a avut loc miercuri dimineaţă, pe A2 la ieşirea către centura Capitalei, scrie news.ro.
Alte două accidente au avut loc pe autostrada Bucureşti- Constanţa, la km 10 şi la km. 54.

Conform ISU, zece persoane sunt evaluate medical, două urmând să fie transportate la spital. De asemenea, echipajele SMURD au intervenit pentru descarcerare.

Pe A2 au avut loc trei accidente: unul la ieşirea spre centura Capitalei, unul la km 10 şi un altul la km 54 al autostrăzii.

Conform Centrului Infotrafic, accidentele s-au produs "din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei".

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că în urma accidentelor au fost rănite 22 de persoane.

El a precizat că dintre acestea patru sunt transportate cu ambulanţe la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus că, din cei patru răniţi preluaţi de ambulanţe, unul are fracturi la mâini.


În urmă cu 10 zile pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursa stire: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si