Accident in santierul Naval din Tulcea: Un barbat a murit dupa ce a fost prins intre doua piese ale unui vapor
Actual

Accident in santierul Naval din Tulcea: Un barbat a murit dupa ce a fost prins intre doua piese ale unui vapor

V.P.
19 ian 2018

Un barbat a murit, vineri, dupa ce a fost prins intre doua piese ale unui vapor, in santierul Naval Tulcea, trupul fiind scos de catre pompieri. Barbatul efectua lucrari si nimeni nu stie exact cum s-a produs accidentul, Inspectoratul Teritorial de Munca demarând o ancheta.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa Tulcea, pompierii au fost solicitaţi sa intervina, vineri seara, pentru scoaterea unui barbat prins intre doua piese ale unui vapor, incidentul având loc in  santierul Naval Tulcea. Echipele de intervenţie au reusit sa scoata barbatul, dar era decedat.

Victima avea 48 de ani si era din Babadag, iar trupul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei. Barbatul efectua lucrari si nimeni nu stie exact cum s-a produs accidentul.

Citeste si: Ipoteza soc! Romanul injunghiat in apartamentul de la Unirii ar fi fost proxenet - S-a certat cu clientul italian din cauza banilor

Inspectoratul Teritorial de Munca Tulcea a inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intâmplat. De asemenea, si procurorii au inceput o ancheta in acest caz.
 

viewscnt
TAGURI: a murit

Urmareste-ne pe Facebook