Catalin Cazacu a trecut razant pe langa moarte in timpul cursei de la Serres, Grecia, acolo unde a suferit un accident de motocicleta la 200 km/ora. Concurentul de la Exatlon nu a abordat bine un viraj si a iesit in decor, rostogolindu-se pe un teren viran.

Nu cazatura a fost, insa, cea mai mare problema, ci traiectoria pe care a luat-o motocicleta in timpul accidentului.

Aceasta a lovit pamantul cu roata din fata, dupa care a sarit cativa metri prin aer, aterizand chiar langa sportivul roman, care zacea pe iarba. Doar cativa centimetri au lipsit pentru ca motociclistul sa fie lovit de propria moticicleta, iar daca acest lucru s-ar fi intamplat, sansele de supravietuire pentru Cazacu ar fi fost mici.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„In tura 5 am avut un accident putin spus urat. E greu de spus ce simt acum, pentru ca nu am mai cazut de aproape 3 ani de zile si uitasem gustul asta amar pe care ti-l da contactul cu asfaltul. Viteza la care am cazut a fost una extrem de ridicata. In momentul in care mi-am dat seama ca lucrurile o sa mearga rau, m-am desprins de pe motocicleta, pentru ca daca ea ma lovea, acum nu mai aveam aceasta discutie.

Am o mana umflata si cateva coaste fisurate, respir greu si ma resimt destul de tare. Ma bucur ca sunt in viata si ca pot sa vorbesc. Vedem maine ce facem si de unde pornim”, a povestit Catalin, la cateva ore dupa accident.

Catalin Cazacu este acum unul dintre cei mai buni concurenti de la Exatlon Romania, emisiune care se difuzeaza de sambata pana marti, de la ora 19:45, la Kanal D.

Experientele prin care a trecut de-a lungul timpului au facut sa-i dispara frica de accidentari, asa ca da totul la fiecare cursa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si