UPDATE: Conform IPJ Buzău, accidentul s-a produs între un autoturism condus pe direcţia Buzău către Bucureşti de un şofer buzoian în vârstă de 57 de ani şi un autoturism care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 32 de ani, din Brăila.

În urma impactului deosebit de puternic, şoferul buzoian a murit pe loc, în timp ce toţi cei 4 pasageri din maşina pe care acesta o conducea, bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 60 de ani, au fost grav răniţi.

De asemenea, a fost rănită şi femeia de la volanul celuilalt autovehicul.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.

La locul accidentului, pe DN 2 E 85, traficul este blocat. La ieşire din municipiul Buzău, circulaţia este redirecţionată pe DN1B, până la reluarea traficului în condiţii normale pe şoseaua europeană.

Traficul este blocat luni dimineaţă pe DN2, în localitatea buzoiană Costeşti. Este vorba de un accident soldat cu decesul unei persoane.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Alegeți piese auto de calitate pentru mașina dumneavoastră!

Ce au transmis autoritățile

„Circulaţia rutieră este blocată în prezent pe ambele sensuri de mers ale DN 2, în localitatea Costeşti, judeţul Buzău, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citeste si: Mașină lovită de tramvaiul 41 în Capitală. Circulația tramvaielor a revenit la normal

O persoană încarcerată a decedat, iar o alta a fost rănită.

accident luni dimineață costești

Accident rutier la Costești.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO| Moartea stupidă a unui profesor clujean ar putea avea un autor moral pe care polițiștii l-au căutat vreme de 48 de ore. De necrezut cine este suspectul

În prezent, au loc cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului rutier.

Citeste si: Doi gemeni în vârstă de 4 ani, cele mai tinere victime ale tragediei din Bulgaria. Luan și Alban au murit arși de vii, în brațele părinților

Citeste si: Un autocar a luat foc în Bulgaria! Pasagerii dormeau în momentul producerii accidentului

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si