Potrivit ISU Suceava, un autoturism s-a răsturnat duminică seara, în jurul orei 20,30, de pe podul peste râul Moldova care leagă localitățile Baia și Bogata. Din accident au rezultat două victime, un tânăr în vârstă de 17 ani şi un bărbat în vârstă de 41 de ani. 

Citeste si: Accident grav între două autoturisme în care se aflau şapte persoane, printre care şi trei minori

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă, i s-au aplicat manevre de resuscitare la care nu a răspuns şi a fost declarat decesul. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tânăr de 17 ani, transportat la spital

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare şi ambulanţă SMURD B2), o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, iar în sprijinul acestora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Citeste si: Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe autostrada Timişoara- Lugoj

Tânărul de 17 ani a primit îngrijiri la faţa locului şi a fost ulterior transportat la spital. Bărbatul de 41 de ani a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute înainte să-i fie declarat decesul.

Foto: ISU Suceava


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si