Bărbatul în vârstă de 45 de ani a intrat frontal într-un autobuz STB pe Prelungirea Ghencea din Capitală. În urma impactului violent, victima a rămas încarcerată în autoturism care a fost distrusă în totalitate.

Citeste si: Tragedie în Ploiești. Un adolescent de 14 ani s-a electrocutat lângă șinele de cale ferată

Impactul a fost atât de violent încât bucăţi din mașina bărbatului de 45 de ani s-au împrăştiat pe o distanţă de câteva zeci de metri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Am văzut şoferul care era prins înăuntru, încarcerat. Nu avea nicio şansă, cred eu. I-am luat pulsul. Au venit pompierii, am încercat să intru pe partea cealaltă şi am pus mâna pe el şi era deja rece. Drumul fiind foarte îngust, mai avem şi balta asta aici, posibil să fi încercat să fi evitat balta", a susținut un martor, potrivit jurnaliștilor de la Antena 3.

Bărbatul de 45 de ani ar fi condus cu viteză

Conducătorul auto a fost descarcerat de pompieri, iar medicii echipajului medical care s-a deplasat de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă pe bărbatul de 45 de ani, fiind nevoiți să declare decesul.

Citeste si: Ea este femeia care a fost ucisă la Brașov. Codruța Moise era așteptată acasă de cei cinci copii ai săi

Martorii afirmă că bărbatul ar fi condus cu viteză. De cealaltă parte, şoferul autobuzului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs cu exactitate accidentul.

Citeste si: Un bărbat care a ucis doi bătrâni în propria lor casă din Satu Mare va face închisoare pe viață. Criminalul are antecedente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si