Potrivit IPJ Ialomiţa, victima este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din oraşul Ţăndărei. Acesta se deplasa ca pieton pe partea carosabilă a drumului din localitatea Ograda, unde a fost lovit de un șofer în vârstă de 43 de ani din Tulcea.

Citeste si: O femeie din Arad a fost atacată pe stradă de doi câini Amstaff. Animalele ieșiseră dintr-o curte

Bărbatul s-ar fi deplasat pe partea carosabilă

,,În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15,00, în localitatea Ograda s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unui pieton. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 62 de ani, din oraşul Ţăndărei, se deplasa pe partea carosabilă în calitate de pieton, ar fi fost lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din judeţul Tulcea", se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Ialomiţa.

Bărbatul care se afla la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Citeste si: O persoană a decedat în urma unui accident pe DN2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si