Duminică noaptea a avut loc o altă tragedie pe drumurile din județul Mureș. Două mașini au fost implicate într-un accident mortal din cauza unor tineri care s-au urcat beți la volan. În urma impactului, unul dintre pasageri a murit.

Au condus beți spre drumul morții în Mureș

Accidentul a avut loc în localitatea Nazda, la 10 kilometri distanță de Târgu Mureș. Potrivit martorilor, 3 tineri ar fi plecat beți de la o petrecere, cu mașina.

Citește și: Moarte cumplită pentru o femeie de 54 de ani, după ce tavanul casei s-a prăbușit peste ea

Un autoturism care circula regulamentar a fost lovit frontal de mașina celor 3. În urma impactului puternic, unul dintre cei 3 pasageri, aflat pe bancheta din spate a fost aruncat prin geam și, ulterior, a decedat. Victima avea 27 de ani.

Citește și: VIDEO- Accident mortal transmis live pe Facebook

Celelalte persoane au fost transportate de urgență la spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 23 de ani. A murit după ce a intrat cu mașina în pom

A furat două mașini într-o singură noapte și a provocat patru accidente. Ce pedeapsă a primit

Un bărbat din Alba a furat, într-o singură noapte, două mașini, apoi s-a plimbat prin orașul Teiuș fără să dețină permis de conducere.

Un bărbat din Alba a furat două mașini și s-a plimbat tot orașul, după care a provocat patru accidente rutiere.

Acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Incidentul a avut loc în aprilie 2022, iar prima hotărâre a fost pronunțată în 24 martie 2023 de către Judecătoria Aiud.

Citește și:  Metoda inedită a unui șofer care a vrut să scape nevătămat în traficul din București. Bilețelul inedit lipit în geam

În urma verificărilor și a probelor administrate, organele de poliţie au stabilit că inculpatul nu posedă permis de conducere, iar la momentul la care a fost testat cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat”,  se precizează în rechizitoriul procurorilor. Pentru că alcoolemia a fost mai mică de 0,40 mg/l a scăpat de infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

Citește și:  VIDEO- Accident mortal transmis live pe Facebook

Citeste si:  Papa Francisc a fost dus de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă episcopul Romei- kanald.ro

Citeste si:  Adelina Pestrițu, mesaj public pentru Ana Morodan, după ce a fost reținută de polițiști- wowbiz.ro

Bărbatul a recunoscut comiterea infracțiunilor. Acesta a fost condmanat la pedeapsa rezultantă de 1 an și 5 luni de închisoare, cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si