Potrivit reprezentantilor Spitalului Judetean Tulcea, cele doua persoane ranite in urma accidentului naval, un barbat de 46 de ani si o femeie de 43 de ani, au fost diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral. Acestea au fost supuse investigatiilor cu computerul tomograf, rezultatele indicand ca nu exista probleme in urma accidentului.

Medicii le-au propus sa ramana sub supraveghere in cadrul unitatii spitalicesti timp de 24 de ore, dar cele doua persoane au refuzat si au decis sa plece acasa.

Joi seara, pichetul de pompieri nave operative Crisan a fost solicitat sa intervina la un accident naval in care a fost implicata o ambarcatiune. in momentul in care echipele de interventie au ajuns la fata locului un barbat de 46 de ani si o femeie de 43 de ani erau raniti. Victimele erau constiente, fiind preluate de nava Serviciului Judetean de Ambulanta si duse la Spitalul Judetean Tulcea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O a treia persoana, o femeie de 36 de ani, este data disparuta.

Aceasta a fost cautata joi seara fara rezultat, verificarile fiind reluate vineri dimineata.

Accidentul s-a produs la mila 8, in apropierea localitatii Crisan.

Cele trei persoane sunt din localitatea tulceana Letea.

Conform primelor informatii, evenimentul a avut loc dupa ce barca in care se aflau cele trei persoane ar fi lovit un bustean, iar in urma impactului acestea au fost aruncate in apa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si