Teribilul accident s-a petrecut pe DN 5C, la ieșire din localitatea Găujani pe sensul spre Zimnicea, seara trecută. Martorii spun că șoferul ar fi circulat cu viteză și a intrat în plin în căruța aflată în fața sa și care ar fi fost nesemnalizată.

Căruțașul a murit la spital

În urma tragediei, bărbatul care se afla în căruță a murit. Impactul a fost atât de violent, încât căruțașul, care ar fi de fel chiar din Găujani, a fost aruncat prin aer și a căzut inconștient pe carosabil.

Victima a fost preluată de urgența și transportată la spital. Ulterior a decedat.

Citește si: Un turist a căzut în gol zeci de metri. Încerca să facă un selfie la barajul Siriu

Polițiștii rutieri giurgiuveni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Oamenii legii au deschis deja un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

accident găujani

Accident rutier la Găujani.

[Sursa foto: Breaking News Giurgiu.]

Citește si: VIDEO| O ambulanță s-a stricat în mijlocul unei intersecții din Piatra Neamț

„Polițiștii Serviciului Rutier fuseseră sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 5C, în afara localității Găujani, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier, între un autoturism și un atelaj WIPO.
În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului atelajului, un bărbat de 57 de ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu.


Conducătorul auto, un bărbat de 53 de ani, din comuna Poroschia, județul Teleorman a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, se arată în comunicatul poliției.

Citește si: O femeie a fost lovită mortal de tren la halta Pajura din București

Citește si: Ultima audiere în dosarul agentului care a omorât-o pe trecerea de pietoni pe micuța Raisa. Ce se întâmplă azi cu polițistul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si