Potrivit primelor informații, bărbatul care a vrut să își facă un selfie a alunecat in prăpastis de pe marginea șoselei. Se pare că acesta a căzut în gol 3-4 metri, iar apoi a alunecat pe stânci aproximativ 20-30 de metri.

A fost salvat de echipajul ISU ajuns la fața locului și predat ulterior ambulanței.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Buzău

Victima a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Buzău. La prima evaluare a medicilor bărbatul nu prezintă traumatisme deosebit de grave. 

Citeste si: Accident rutier pe o șosea din România. O copilă care traversa neregulamentar a fost călcată de o mașină

Prefectul județului Buzău, Daniel Ticlea, a declarat că accidentul s-a produs în această după-amiază, pe DN 10, în zona stâncii Teherău. 

Un turist străin a murit după ce a fost lovit de trăsnet. Bărbatul se afla alături de zeci de persoane

Un turist străin a avut parte de o moarte cumplită în România. El a fost lovit de trăsnet, în Masivul Bugeci. Bărbatul se afla acolo alături de zeci de persoane.

Salvamontiştii din staţiunea Buşteni participă, duminică după amiază,  la o acţiune de recuperare a turistului din Portugalia care sâmbătă a murit după ce a fost lovit de un trăsnet în timp ce se afla pe munte, în Bucegi.

Salvatorii au încercat cu ajutorul unui elicopter, extragerea cadavrului care a căzut în prăpastie după ce a fost atins de descărcarea electrică, însă acţiunea nu a fost posibilă din cauza rafalelor.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Duminică, autorităţile au încercat să scoată cu ajutorul unui elicopter trupul neînsufleţit al turistului mort în Bucegi, sâmbătă, după ce a fost lovit de un trăsnet.

Acţiunea nu a fost însă posibilă din cauza rafalelor puternice din zona de creastă, informează, duminică, Salvamont Buşteni.

Citeste si: Tragedie în Grecia: Un avion cargo s-a prăbuşit. Opt persoane au murit

În aceste condiţii, echipe de salvatori montani au reuşit, după câteva ore de eforturi, să scoată cadavrul din prăpastia în care acesta de afla. La ora transmiteri acestei ştiri, acţiunea de recuperare este în desfăşurare.

Turistul portughez aflat sâmbătă pe munte, pe poteca dintre Vârful Bucşoiu şi Vârful Omu cu un grup de 17 persoane a fost lovit de trăsnet în condiţiile în care grupul de turişti a fost surprins de furtună. Un prim trăsnet a lovit în apropierea grupului, cei mai mulţi dintre turişti căutând să se adăpostească.
Bărbatul a rămas pe potecă, după cum au povestit însoţitorii lui, pentru a face fotografii, moment în care al doilea trăsnet l-a lovit pe bărbat. Grupul de turişti se afla în România într-o excursie organizată şi plecase sâmbătă din Bucureşti să urce în Bucegi.

Bărbatul urca  în Masivul Bucegi, în acel moment, cu un grup mare de oameni. A fost lovit puternic de trăsnet și a murit, ieri, pe 16 iulie 2022. Salvatorii montani care au ajuns la fața locului nu au putut face nimic pentru el. Bărbatul se afla acolo alături de zeci de persoane și a murit chiar sub ochii lor.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citește si:  Un copac s-a prăbușit peste fetița cântărețului Matteo

Conform oficialilor Salvamont Buşteni, turistul a urcat pe Masivul Bucegi alături de un grup format din peste 20 de persoane. Ei au ajuns pe Creasta Bucşoiului, apoi au fost luați prin surprindere de o mare furtună.

Un prim trăsnet s-a izbit violent chiar în apropierea grupului format din cele peste 20 de persoane, în timp ce al doilea trăsnet puternic l-a lovit direct pe bărbat.

Citeste si: Trei persoane au fost rănite, după ce un șofer a intrat pe contrasens


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si