La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier cu victime pe DN 66, localitatea Vîrț, județul Gorj.

Patru persoane au fost transportate la spital

,,Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un tânăr de 26 de ani, din comuna Costești, județul Vâlcea în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu-Jiu-Rovinari, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga a

pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapeți din beton, ulterior ricoșând în gardul unui imobil.

Citește și: Accident rutier grav în Covasna: Două persoane au murit, printre care și o tânără de 18 ani

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, precum și a altor trei bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 44 de ani, din județul Gorj și județul Vâlcea, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale'', transmite IPJ Gorj.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Anastasia, tânăra moartă în accidentul teribil de la Bucea, plânsă de toți apropiații săi: „Drum lin spre cer”

Autoritățile efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub infuența băuturilor alcoolice.

Accident rutier grav în Covasna

Impactul dintre cele două mașini a avut loc vineri, pe DN 11B, Târgu Secuiesc-Cozmeni. Două dintre victime, o tânără de 18 ani și o femeie de 42 de ani care se aflau în aceeași mașină au fost rănite grav.

În ciuda eforturilor medicilor de a le rescuscita, cele două nu au supraviețuit, astfel că a fost constatat decesul. 

" Din nefericire, două persoane, o tânără de 18 ani şi o femeie de 42 de ani, care se aflau într-unul dintre autoturismele implicate în evenimentul rutier, au decedat. Alte patru victime din celălalt autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri", au transmis reprezentanţii IJP Covasna.

Traficul în zonă a fost blocat complet timp de aproximativ o oră.

Citește și: VIDEO- Mărturia unui român implicat în accidentul din Slovenia: „Șoferul a ațipit și a ieșit de pe autostradă”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si