Victimele, un bărbat de 20 de ani și un copil de doi ani, au fost preluate și transportate la spital în stare conștientă.

Accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme pe DN 24D

”La data de 27 ianuarie, la ora 12:56, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DE 581- Drumul de Centură al municipiului Tecuci, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost rănite mai multe persoane. 

Citește și: Accident mortal pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală- un pieton a decedat

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un tânăr, cu vârsta de 19 ani, din comuna Tutova, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Focșani, la efectuarea unei manevre de depășire a unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 45 de ani, din comuna Ghidigeni, județul Galați, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un alt bărbat, cu vârsta de 33 de ani, din comuna Negrilești, județul Galați. Totodată, în acest impact a fost implicată și autoutilitara”, se arată în comunicatul transmis de polițiști.

Trei persoane au fost rănite

În urma impact ului, conducătorul auto de 33 de ani și un copil minor de 2 ani, aflat în autoturismul condus regulamentar, dar și pasagerul din autovehiculul angajat în depășire au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O persoană a decedat în urma unui accident rutier în Bistrița-Năsăud

Toate personale au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, respectiv, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si