Martorii susțin că autospeciala de poliție nu avea semnalele acustice și luminoase pornite, dar circula cu o viteză destul de mare.

Mașina de poliție a lovit o altă mașină condusă de un începător

Accidentul rutier s-a petrecut într-o intersecție, acolo unde șoferul începător a vrut să vireze la stânga, moment în care mașina de poliție a intrat în el.

Citește și: O tânără de 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident pe ATV. Cei doi s-au înfipt direct într-un stâlp de beton

Șoferul autoturismului a fost sancționat cu 1.305 lei amendă și a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile pentru neacordare de prioritate. Ambii șoferi au fost testați, iar în urma verificării a reieșit că nu consumaseră băuturi alcoolice.

Citește și: Trafic oprit după ce braţul unei macarale s-a desprins şi a căzut pe şosea

Nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc accidentul.

Accident rutier la Constanța: un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața

Accident s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, pe o șosea din județul Constanța. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o râpă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier la Constanța: un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața

Accidentul s-a petrecut pe DN38, în comuna Comana, județul Constanța, în noaptea de miercuri spre joi.

Citește și: Marius a avut parte de un sfârșit cumplit: „De azi înainte te vom căuta doar în inimile noastre. Odihnește-te în pace, tati!”

Bărbatul a fost preluat de către echipa de medici sosiți la fața locului, însă în ciuda eforturilor, bărbatul a fost declarat decedat în jurul orei 06:45.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc tragicul accident.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si