Șoferul unui tir a pierdut controlul volanulu i, s-a răsturnat și a rămas suspendat deasupra unei râpe. Iată ce stare a fost găsit șoferul.

Un TIR înmatriculat în Polonia, suspendat deasupra unei râpe în Orșova

Șoferul, posibil cetățean polonez, a ajuns suspendat deasupra magistralei 900, la kilometrul feroviar 386, după ce a pierdut controlul volanului.

Bărbatul a ieșit de pe carosabil, ulterior s-a răsturnat, căzând în gol și rămând suspendat la o înâlțime de doi metri de zona feroviară. 

Salvarea lui a fost destul de dificilă, bărbatul fiind încarcerat în cabina tir-ului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un motociclist de 23 de ani a murit după ce a încercat să evite o căruță

SRCF Timișoara a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact între stațiile Orșova și Vârciorova

Bărbatul nu a fost scos încă din cabină, fiind nevoie ca pompierii și medicii ajunși la fața locului să acționeze în zona căii ferate și cu o drezină pantograf, pentru tăierea celor doi arbori care au atins liniile de energie electrică, apoi să îi poată acorda primi ajutor. 

Autoritățile au deschis deja o anchetă pentru a se stabili în ce condiții s-a produs accidentul sau dacă șoferul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Citeste si: Replica șocantă a unui polițist vasluian: ”Când ies din pușcărie, vă împușc”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si