Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, luni, după ce un autoturism şi un TIR s-au ciocnit pe DN 2, în județul Vrancea. Traficul în zona localității Dumbrăveni este perturbat.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focşani-Râmnicu Sărat, în zona localității Dumbrăveni, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren”,

a transmis Centrul Infotrafic.

Citește și: Accident feroviar dramatic în Roșiori! A fost activat planul roșu de urgență

Sursa citată a precizat că traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ, prin dirijare.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La rândul lor, reprezentanții ISU Vrancea au precizat că două persoane au fost declarate decedate, alte două fiind rănite.

Accident rutier grav. O persoană a murit, iar alta este grav rănită

O mașină şi un camion s-au ciocnit, pe DN 72. O persoană a murit, alta fiind rănită. Autoritățile au intervenit de urgență.

O mașină şi un camion s-au ciocnit, luni, pe DN 72, în județul Dâmbovița.

O persoană a murit, alta fiind rănită.

„Intervenție în cazul unui accident rutier, produs între un autoturism şi un autotren, în comuna I.L. Caragiale, DN 72. Acționează Detașamentul Moreni cu o autospecială de stingere şi o ambulanță SMURD şi Detașamentul Târgoviște cu o autospecială pentru descarcerare, iar SAJ DB cu un echipaj”, a
transmis, luni, ISU Dâmbovița.

Sursa citată a precizat că, la locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit două persoane rănite, încarcerate, din care una inconştientă, iar una conştientă.

„Pompierii au reușit extragerea în scurt timp a victimelor din autoturism dar, din nefericire, victima inconştientă nu a putut fi resuscitată şi a fost declarată decedată”, a mai precizat sursa citată.

A doua victimă, conştientă, a fost preluată de ambulanţa SAJ şi transportată la UPU Târgovişte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si