Accident surprinzator in Constanta. Un arbore a cazut peste o masina care se afla in mers. Vinovatul? Soferul - Cum e posibil?

Lasat sa moara intre fiarele propriei masini, dupa ce un copac s-a prabusit peste el, in mijlocul drumului. Asta acuza un biet sofer, care astazi a trecut la mustata pe langa moarte. Oamenii care au ciopartit arborele, ar fi disparut fara urma imediat dupa impactul devastator. ##VIDEO42410##

Author: Stirile Kanal D Editor: Catalin Patru vineri 13 ianuarie 2017 , 19:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ar fi fost lasat sa moara, in schimbul unor lemne pentru foc? Asta spune, de pe targa, barbatul care a fost strivit in propria masina,  de un copac ciopartit. Indivizii care l-au taiat inainte de impactul puternic, l-ar fi lasat pe sofer sa moara cu zile.

"Pomul a fost taiat, au fost mai multi, dar i-a luat primaria. Asta era aplecat in sosea, eu daca tai crenguta... A taiat-o, a cazut pe sosea.Daca vedeam ca vine masina, ii ieseam in fata, dar ce vina am eu?", spun oamenii.

Daca bietul sofer spune ca, pentru cei cu toporul in mana n-ar fi contat decat lemnele, un martor care a vazut tot, spune ca cei doi barbati n-au fugit cu pomul, ci l-au mutat.

Ba mai mult, vinovata ca arborele s-a prabusit pe mijlocul soselei ar fi fost chiar victima care n-a anticipat nenorocirea. "Si baiatul a  venit cu masina cam cu viteza, si a intrat sub pom. Pomul era cazut. El a intrat sub crengi." , spun ei.

Oricare ar fi adevarul, un lucru este cert. Arborele n-ar fi trebuit sa fie taiat la intamplare.

Mai multi copaci ar fi fost taiati de autoritati, dupa ce viscolul din ultima vreme i-a pus la pamant. Este o minune ca isprava indivizilor n-a ucis pe nimeni.

In anul 2007, o familie intreaga a murit pe un alt drum din judetul Constanta, dupa ce un arbore s-a prabusit peste autoturismul aflat in mers.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si