Aceasta masina de culoare alba intra in curba cu o viteza naucitoare. Din cauza asfaltului inghetat, masina derapeaza. Soferul pierde controlul volanului si ricoseaza, violent, intr-un pieton de pe trotuar. Impactul este atat de puternic, incat trupul victimei este aruncat la zeci de metri departare.  

Florina Metes, purt de cuv IPJ MM: Pietonul in varsta de 64 de ani, care se deplasa regulamentar pe trotuar a fost surprins si accidentat de un tanar in varsta de 21 de ani, care  nu

a adaptat viteza la condtiiile de drum, in urma impactului, barbatul accidentat a decedat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soferul teribilist nu este la prima abatere. A avut, anul trecut, permisul suspendat pentru 90 de zile. Acum tanarul va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Tot din cauza carosabilului inghetat, consulul onorific al Bulgariei a fost implicat intr-un accident grav pe DN5, intre Giurgiu si Bucuresti. Diplomatul de 32 de ani s-a rasturnat cu masina intr-o curba, dar nu a suferit rani grave. Medicii l-au transportat la spitalul Bagdasar-Arseni din capitala.

La Constanta, o soferita  a ramas blocata pe plaja din Mamaia, unde s-a format un strat gros de gheata. Doar cu ajutorul unei masini de tractare, autoturismul a fost scos din noroiul inghetat.

-Am ajuns pe plaja, pentru a-i face aerosoli copilului, am incercat sa intorc masina in momentul in care am vazut ca am inaintat prea mult si am ramas impotmolita.

Femeia care a patruns cu masina pe plaja risca o amenda de pana la 20.000

de lei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si