Accident teribil în Maramureș! Un șofer a spulberat un grup de pietoni! Un copil a murit pe loc

Un șofer a spulberat un grup de pietoni în Maramureș! Un copil a murit pe loc Un șofer a pierdut controlul volanului în localitatea Tăuții de Sus din Maramureș și a spulberat un grup de persoane pe troturar. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital. Din păcate, un adolescent în vârstă de 15 ani a murit pe loc. După ce a lovit persoanele, mașina s-a oprit în peretele unei case, scrie observator.tv. Martorii spun că persoanele lovite de șoferul neatent circulau regulamentar, pe trotuar, iar acestamaşinii a pierdut controlul direcţiei după ce s-a angajat într-o depăşire periculoasă. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă, dar şi poliţişti. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

M.C.B., luni 24 decembrie 2018 , 09:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
rei persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Din păcate, un adolescent în vârstă de 15 ani a murit pe loc. După ce a lovit persoanele, mașina s-a oprit în peretele unei case, scrie observator.tv.

Martorii spun că persoanele lovite de șoferul neatent circulau regulamentar, pe trotuar, iar acestamaşinii a pierdut controlul direcţiei după ce s-a angajat într-o depăşire periculoasă.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă, dar şi poliţişti.

Trei persoane au fost transportate de urgență la spital.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si