Accident tragic dupa ce Papa Francisc a oficializat o casatorie la 10 mii de metri altitudine! Ce s-a intamplat dupa ce Suveranul Pontif a coborat din avion
Extern

Accident tragic dupa ce Papa Francisc a oficializat o casatorie la 10 mii de metri altitudine! Ce s-a intamplat dupa ce Suveranul Pontif a coborat din avion

V.P.
19 ian 2018

Au batut clopotele de nunta la peste 10 mii de metri altitudine. Doi insotitori de zbor s-au casatorit in avion, in timp ce traversau statul Chile. Este pentru prima data in istorie cand o astfel de ceremonie este oficiata de insusi Papa Francisc.

Papa Francisc s-a oferit sa ii casatoreasca pe cei doi, dupa ce le-a auzit povestea de dragoste in timpul unui zbor intre Santiago si Iquique . Paola si Carlos s-au intalnit in urma cu 10 ani tot intr-un avion. A fost dragoste la prima vedere. Au stabilit chiar si data nuntii, insa, biserica in care trebuiau sa se casatoreasca a fost daramata in timpul cutremurului din 2010 din Chile. Impresionat, suveranul pontif s-a oferit sa fie el cel care ii leaga pe vecie.- Ne-a intrebat si acela a fost momentul. S-a intamplat intr-o clipa si a fost ideea lui. Ne-a spus: "Acesta este sacramentul care lipseste lumii."

Ceremonia a fost scurta, iar nas le-a fost chiar directorul companiei aeriene.  La sfarsit  cei doi miri, extrem de impresionati,  abia isi mai gaseau cuvintele. Paola si Carlos sunt casatoriti civil si au 2 copii.

La scurt timp dupa aterizare, Papa a mai facut o fapta buna. O politista calare, care ii escorta papamobilul, a fost aruncata in fata vehiculului.

Suveranul Pontif a oprit imediat si s-a dat jos pentru a-i sari in ajutor femeii.

viewscnt
TAGURI: papa francisc

Urmareste-ne pe Facebook