Titi Aur a declarat ca este convins ca accidentul in lant, produs in doua etape, a avut la baza efectul de turma.

"Senzaţia că pe autostradă sunt în siguranţă şi că nu le poate apărea niciun obstacol în faţă, de exemplu o căruţă, ca pe un drum obişnuit, le-a dat acea siguranţă şoferilor că pot merge cu viteză. Nu s-au gândit însă dacă sunt în siguranţă la o viteză de 100 km/h.

Am eu timp să opresc dacă cel din faţă frânează brusc? Eu cred că a fost vorba despre efectul de turmă. De la prima maşină a pornit totul. Iar ceilalţi au intrat în această capcană. Fără să fii teribilist, fără să faci excese când eşti la volan, intri în acest joc. Când mergi în paralel pe autostradă, banda I şi banda II, îţi dă încredere. Deci, se poate merge cu viteză. Nimeni nu se gândeşte însă la ce se întâmplă dacă cel din faţă frânează bursc. E cam şi cum s-ar lovi de un zid. Tu, care eşti în spatele lui, mai ai timp să opreşti la 100 km/h? ”, a explicat Titi Aur.

Acesta crede că la accidentul cumplit de pe A2 a contribuit în mare măsură şi neprevăzutul carosabilului şi condiţiile de ceaţă densă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si