Aceasta este casa bantuita din centrul Capitalei! Batranii spun ca spiritul lui Mircea Eliade ar "umbla" pe strada Mantuleasa! Povestea e terifianta

Bucurestiul este plin de locuri despre care se spune ca ar fi bantuite, dar casa care se gaseste pe Strada Mantuleasa, la numarul 33, nu are pereche cand vine vorba de povesti cu demoni si fantome.

sâmbătă 19 noiembrie 2016 , 21:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Imobilul este cel care se pare ca l-ar fi inspirat pe Mircea Eliade sa scrie nuvelele fantastice precum “Domnisoara Cristina”, la numarul 33 intamplandu-se tot felul de lucruri nefiresti, de care varstnicii ce locuiesc in zona sunt inca terifiati.

Potrivit oamenilor ajunsi la o varsta respectabila, din vila respectiva, denumita “Casa Sangelui Negru” pentru ca in curte apareau de multe ori pete intunecate care semanau cu cele de sange, se auzeau tipete si un murmur foarte ciudat. Multi spun ca acolo ar salasui fantoma botezata “Bocanitoarea”, spiritul unei prostituate decedate la mijlocul secolului XIX.

Altii sustin ca este chiar spectrul lui Mircea Eliade, cel care rataceste pe strada atat de draga lui. Unii batrani jura insa ca la numarul 33 nu sunt numai fantome, ci si demoni care au comis nenumarate crime odioase.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si