Aceasta este "casuta" de 87 mp din Anglia a noului Ministru al Economiei! Alexandru Petrescu a facut avere in Marea Britanie, dar a venit sa salveze Romania alaturi de Liviu Dragnea

Alexandru Petrescu, noul Ministru al Economiei, are dubla cetatenie: britanica si romana.

Author: D.C. Editor: Ana Nita miercuri 04 ianuarie 2017 , 19:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Petrescu a detinut pozitii cheie in aparatul de stat, unde a fost platit regeste, insa cea mai mare parte a averii a facut-o pe vremea cand lucra in sistemul privat. Fostul director general al Postei Romane a fost presedinte al Raphaels Bank din Londra si director al unor societati financiare din Marea Britanie.

Din 2002, el este proprietarul unei case superbe situata in comitatul Kent, din Marea Britanie. Conform propriei declaratii de avere, casa din imagine ar avea doar 87 mp si in prezent este inchirata pentru suma de 1000 de lire sterline pe luna. In afara de imobilul din zona de est a Marii Britanii, Petrescu mai detine o casa de vacanta si un teren la Busteni, dar si un apartament la Constanta. Toate proprietatile sunt achizitionate in perioada 2002-2004.
Alexandru Petrescu a salvat Posta, iar acum va pune pe picioare economia
Alexandru Petrescu a salvat Posta, iar acum va pune pe picioare economia

Conform ultimei declaratii de avere, Alexandru Petrescu a incasat, in ultimul an, de la Posta Romana, suma de 309.340 lei, adica aproape 70.000 euro.

Asta inseamna ca venitul lunar al lui Petrescu a fost de peste 25.000 lei. Sotia lui Petrescu lucreaza tot la Posta Romana, in functia de Presedinte al Comisiei de Programe si Monitorizare Privatizar, unde intr-un an a incasat 20.208 lei, adica peste 1.600 lei pe luna. Petrescu nu are conturi, in schimb are doua datorii la societati financiare din Anglia, in valoare de 121.000 lire sterline.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si