Aceasta este cauza mortii Ionelei Prodan! Medicii de la Elias au facut anuntul
Life

Aceasta este cauza mortii Ionelei Prodan! Medicii de la Elias au facut anuntul

A.S.
16 apr 2018

La cateva ore dupa decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, unde era internata, a transmis un comunicat de presa in care anunta ca decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator.

”Doamna Ionela Tanase (Prodan) in varsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice.

Pe perioada internarii a beneficiat de monitorizare stricta cu supravegherea şi controlul functiilor vitale, cat şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situatiei date”, se arata in comunicatul transmis de spital.

Aceştia adauga ca decesul a fost inregistrat, luni, 16 aprilie, la ora 21, iar cauza decesului a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.

Ionela Prodan a murit, dupa ce s-a luptat o perioada lunga de timp cu o boala crunta. Se pare ca mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzica populara şi-a petrecut ultima perioada a vietii mai mult prin spitale.

Sursa: Libertatea

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook