Aceasta este cea mai periculoasa intersectie din Bucuresti. Se mai numeste si "intersectia groazei"

Timp de o saptamana ati vazut la jurnalul nostru cele mai periculoase intersectii din Bucuresti. Astazi va aratam zona care se afla de primul loc in top.

Author: V.P. vineri 24 noiembrie 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


Astazi ne vom indrepta atentia catre o intersectie unde majoritatea accidentelor au ca victime pietonii. Neglijenta si nerabdarea celor care ar trebui sa astepte pentru a traversa pe culoarea verde a semaforului fac din acest loc unul cu risc mare de accident.

Intersectia din sos. Stefan cel Mare cu Lizeanu este considerata periculoasa pentru pietoni. In ultimul an in acesta intersectie au avut loc trei accidente grave iar una dintre victime si a pierdut viata. Insa, in toate cazurile, pietonii au fost vinovati traversand prin loc nepermis

A trecut pe rosu si considera ca nu este periculos. Dar exact in aceasta intersectie, a fost un accident mortal.

Pietonii sunt principalii vinovati ai evenimentelor rutiere din intersectia Stefan cel Mare cu Lizeanu. Traversarea prin loc nepermis sau pe culoarea rosie a semaforului ii transforma in potentiale victime.
Nu fortati traversarea! Va riscati viata!

Timp de trei ore a filmat echipa noastra aceasta intersectie. In acest interval peste 100 de oameni au demonstrat inconstienta sau nepasare.

V-am aratat in aceasta saptamana cateva dintre cele mai periculoase intersectii din Bucuresti.

De fapt, numarul lor este mult mai mare si din aceasta cauza si soferii si pietonii trebuie sa se respecte reciproc si astfel si unii si altii sa ajunga in viata acasa.

Va reamintesc ca in ultimii cinci ani au avut loc 4.436 de accidente grave, 4.262 de personae au fost ranite iar 422 si au pierdut viata. Daca nu am sti despre ce este vorba, s-ar putea ca vorbim despre bilantul pierderilor intr un razboi. Sunt Stefan Stroe. Pe curand.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si