Samantha Smith, o femeie de 30 de ani din Marea Britanie, sufera de o boala rara si periculoasa. Musculatura gatului nu ii poate sustine grautatea craniului, astfel ca, in timp, coloana sa vertebrala din zona cervicala sa-i fie strivita in momentul in care sta in pozitie verticala.

Dupa ce a consultat numerosi medici, Samantha a declarat ca e usurata ca in sfarsit i s-a pus diagnosticul corect, insa este ingrijorata pentru viitorul celor doi copii ai ei, in varsta de 7 si 8 ani.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Samantha sufera de aceasta afectiune de 30 de ani şi a ajuns intr-un stadiu atat de avansat, incat doctorii i-au mai dat de trait doar o luna, fiind apoi „decapitata” de propriul craniu pentru ca nu poate fi sustinut pe vertebre, noteaza Daily Mail.   Exista doar trei chirurgi in lume care fac operatia de care Samantha are nevoie, doi in SUA si unul in Barcelona.

Acum, Samantha incearca sa stranga suficienti bani pentru operatie, viata ei fiind esentiala pentru viitorul celor doi copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si