Un bărbat de origine lituaniană a încercat să-și breveteze o strategie prin care servește masa în oraș fără să plătească, informează presa spaniolă.

Lituanianul de 50 de ani s-a prefăcut în repetate rânduri că are un atac de cord pentru a omite să plătească nota de la un restaurant, potrivit TVP World.

Citește și: VIDEO- Modificări la lista alimentelor cu preț redus. Ce aliment necesar pentru masa de Crăciun nu este pe listă?

Autoritățile spaniole l-au reținut pe infractorul în serie la Alicante luna trecută, marcând al 20-lea incident de acest fel în decurs de un an.

Cum a fost prins bolnavul în serie

Escapadele curajoase ale bărbatului s-au încheiat la restaurantul El Buen Comer din Alicante, unde a savurat două whisky-uri și o mâncare paella cu fructe de mare, acumulând o notă de 34,85 euro.

Managerul restaurantului, Moisés Doménech, a dezvăluit că trucul bărbatului a fost dezvăluit atunci când un membru al personalului vigilent i-a observat încercarea de a pleca fără să-și achite nota de plată.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Presa locală a raportat că, atunci când a fost confruntat de chelneri, bărbatul a susținut că trebuie să recupereze bani din camera lui de hotel.

Cu toate acestea, personalul restaurantului, a refuzat să-l lase să scape și astfel înteaga poveste a ieșit la iveală.

Restaurantul El Buen Comer din Alicante

Restaurantul El Buen Comer din Alicante

[Sursa foto: Facebook]

Schema a funcționat de cel puțin 20 de ori

Bărbatul de 50 de ani a fost arestat sub acuzația că și-a simulat atacuri de cord la diferite restaurante pentru a se sustrage de la plata facturilor.

Persoana, cunoscută local sub porecla „gastrojeta”, dar identificată de poliție cu numele Aidas J., a încercat această schemă de aproximativ 20 de ori în ultimul an la diferite restaurante din apropiere de Alicante, potrivit ziarului spaniol El País.

Bărbatul est-european avea competențe limitate în limba spaniolă, dar părea să înțeleagă într-o oarecare măsură ce discutau chelnerii și personalul restaurantului.

Aidas J are fotografia în toate restaurantele din Alicante

Aidas J are fotografia în toate restaurantele din Alicante

[Sursa foto: El Pais]

Presa spaniolă a precizat că fotografia infractorului a fost împărtășită între multe restaurante din zonă pentru a preveni alte incidente.

Purtătorul de cuvânt al poliției a menționat că bărbatul a fost încarcerat, dar nu este sigur cu privire la durata închisorii sale sau dacă a fost deja eliberat condiționat.

Înșelătorii în serie la restaurant

Înșelătorii în serie la restaurant


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si